Toffe zoektocht met wandelknooppunten voor iedereen in gans Vlaanderen

Ons hart verliezen we soms al eens op een mooi plekje- Limburg 2020

Een wandelzoektocht geeft jou en je wandelzoektochtvrienden een ontspannende, uitdagende ervaring. Al wandelend zoek je kleine schatten in je wandelomgeving die je gegarandeerd een “oohhh” of “ahhhh” doen ontvallen! Details die je een fijn gevoel geven! Geen bomentellerij, geen paaltjestellerij,…! Jouw klein geluk kan ook een groter geluk worden. Wanneer je alle foto’s hebt gevonden, maak je immers kans op een prijs.

De wandelzoektochten bestaan steeds uit een korte wandeling (5 km) en een langere wandeling (10km). Jij kiest wat het beste bij jou past! Je kan de twee wandelingen ook combineren en een wandelzoektocht van 15 km doen. Zo kan je dus als je dat wenst meerdere wandelingen op 1 start locatie doen.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *