Toffe zoektocht met wandelknooppunten voor iedereen in gans Vlaanderen

Deze tocht is afgelopen. Je kan de route en de vragen nog wel aankopen, de prijzen zijn helaas al verdeeld.

In deze wandelzoektocht wandelen we op de grens. De grens tussen Aalter en Ruiselede, de grens tussen landbouwgebied en bosgebied, de grens tussen het Meetjesland en het Brugse Ommeland, de grens tussen Oost- en West-Vlaanderen.

We vertrekken op de parking van Het Hooggoedbos in Aalter (Stratem). Over rustige veldpaden, majestueuze beukendreven en kleine boerenwegen trekken we door verschillende weide-, bos- en broekgebieden die allemaal deel uitmaken van het grotere landschapspark Bulskampveld.

De lange tocht ( 9.7 km) gaat over veldwegen, bosdreven en landbouwstraten tussen de verschillende bosgebieden. Het is een deels verharde wandeling, maar met voldoende verkoeling in de bossen. Af en toe verrast de omgeving met een mooi vergezicht.

Tijdens de korte zoektocht ( 4.7 km) blijven we in en om het Hooggoedbos. De dreven en de statige bomen zullen zeker aanspreken.

De laatste inzenddatum van deze zoektocht is 30 november 2021. Je kan de wandeling aankopen in de winkel en onmiddellijk downloaden.