Tijdens de wandelzoektocht zoek je foto’s en details in de wandeling, en plaats je ze tussen de opgegeven wandelknooppunten of in de juiste volgorde. Er zijn ook altijd enkele invulvragen bij. De bedoeling is vooral om te genieten van de buitenlucht, het gezelschap, de nieuwe omgeving. Het zoeken is een extra spelelement. De foto’s en opdrachten zullen dus niet super moeilijk zijn.

Een schiftingsvraag zal bij gelijke stand de uitslag bepalen.

Tijdens de winter/herfsttochten (1 december – 30 april) worden er 3 tochten (7 tot 10 km) aangeboden, vaak in en rond een stadsgebied. Per wandeling kan je een prijs winnen, er is een iets grotere prijs voor wie de drie tochten doet en het beste resultaat behaald.

Snel aan de slag? Contacteer ons dan op 0487/484.427

Welke tochten zijn er?

De winter/lente tochten 2021 zijn beschikbaar in de winkel vanaf 1 december 2021. Je kan de antwoorden insturen tot en met 30 april.

  1. Diest (Vlaams-Brabant): een tocht langs de dijken van de Demer, de historische vesten en het mooie stadscentrum (7.5 km)
  2. Nieuwpoort (West-Vlaanderen): een gevarieerde tocht langs de havengeul, de dijk, het strand, de duinen en de villawijken (9.4 km)
  3. Lier (Antwerpen): een tocht langs een broekgebied, de Netedijken, het Begijnhof en de gezellige stadskern (9.6 km)

 

Tijdens de zomer/herfsttochten (1 mei-30 november) worden per vertrekpunt twee tochten aangeboden. De lange route is ongeveer 10 km, de korte telt ongeveer 5 km. Je kan kiezen welke van de twee tochten je doet, voor elke tocht zijn er aparte en gelijkwaardige prijzen. De meer geoefende wandelaar kan de twee tochten combineren (op dezelfde dag of op verschillende momenten), je kan dan met de twee tochten winnen.

De zomertochten 2021 zijn afgelopen. Je kon tot 30 november 2021 je antwoordformulier indienen. De wandelroutes en de fotobladen kan je wel nog bestellen in de winkel, maar je kan geen prijzen meer winnen.

  1. Liezele – Puurs (Provincie Antwerpen)
  2. Meldert – Aalst (Provincie Oost-Vlaanderen)
  3. Tessenderlo (Provincie Limburg)
  4. Geetbets (Provincie Vlaams-Brabant)
  5. Aalter-Ruiselede (Provincie Oost- en West-Vlaanderen)